Saturday, 26 November 2011

KERAJINAN YG TAK KONSISTEN

niat dalam hati nak update blog secara konsisten..tetapi tahap kerajinan yang sering turun naik dan adakala ada dan selalunya tak ada tuh menjadikan ianya hanyalah niat yang tak terlaksana...hurmm apa pun tak boleyyy...

memang saya macam tuh ker? ye ke? tindakan?

Wednesday, 2 November 2011

apa pun tak boley

huhuhu ni adalah cerita semalam..hehehe punya lah risau pasal cincin yg akhirnye telah jumpa balik tuh..dalam riasu2 tu suma pintu tebukak..hahah pahtu dokkat dapo..tgh syok2 rasa kentang wedges buatan sendirik tu ..tetiba teringat bebudak dua tu..hadui belari aku..sampai keluo takut adik ilang...apa pun tak boley..adik kat dlm bilik stor daaaaa...hurmmmm...kenapalah aku tak boleh lupa mimpi buruk tuh..menyusahkan saja

Tuesday, 1 November 2011

haaaaa semputtt

alhamdulilah..kalau dah rezeki...puas selongkar sampah2 cuci pinggan semalam...suluh2 mesin basuh..kirai2 baju dalam bakul...aaa rupanye syok2 dia landing kat toto dalam bilik....cincin oh cincin...cukup2 lah sebentuk dulu yang hilang...sakit dado den daaaa

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...