Saturday, 24 December 2016

Nasi Beriani Rempah Baba's Senangje

Harini kami lunch dengan beriani babas saje. Mudah dan senangje.

Resepi next time ye.. tak dan nak makan. Dah kecur niii...tengok gambo dulu ye. :p

Step memasak lauk daging briani babas

Step masak nasi briani babas by noxxa. 
8min saje. Siap.

 
bff nasi briani

bon apetit!

nyum2

lepas makan telan lecithin. ^_^ 

Friday, 23 December 2016

Testimoni Set Resdung dan Alahan Shaklee

Cerita bff saya ni. Beliau sangat comel dan sentiasa excited nak cerita jika ada perkhabaran cerita2 baru. 


Sebelum2 ni dia khabarkan pasal tangan dia yang sakit sangat sebab alah dan alergik sabun dan persekitaran. 


Jadi saya cadangkan set vitamin shaklee seperti tersebut:-


Alfafa Complex

Vitamin C

Vitamin E

Krim herbablend


Tangan bengkak dan luka2 dia pulih dan cantik dah. 


Sekarang dia pula sangat excited nak tolong orang yang senasib. Sweet kan. Bila kita dah tahu yang baik, maka kita kongsikan kebaikan itu. 


Itu yang saya sedang buat.

=============

017.662.2402

=============

#Tsunamishaklee

#shakleeeffect

#landmarkstudy

#liveamazing

#ninjas15

#bolehsayabantu

Jimat Dengan Vivix

Jom berjimat.

Ramai dah tahu tentang kebaikan vivix ni. Ramai yang duk intai2 dan jatuhcinta dengan kebaikan dan kesannye. Jom dapatkan vivix dengan pembelian bijak. :* :*

Contact mama iman tau. ^_^

017.662.2402.


Friday, 16 December 2016

Cuti cuti sekolah

Yang pertama kami pergi tugu negara
Kemudian ke klcc
Lajak terus ke pusat beli belah aeon bukit tinggi klang
Mingu depannye kami balik kg mak ima kawin
Kemudian balik umah atuk acu happy birthday adik
Langsung sebelum balik subang kami bersiar di sepanjang sungai muar..ke emperium wetek
Balik ke subang kami singah di maha upm

Sambung makima n atuk n abg idir dtg umah
hujung minggu kita hantar makima ke panchor perak..
Jalan2 di setiawan dan lumut

Sambung cuti2 disekitar rumah. Rasmikan mrt

Sambung lagi mandi pantai diPD

Lastly ukur jarak ou dan aeon 

Sekian cuti sekolah kakak.

Nasi goreng kampung??

Apabila malam tadi kau bersungguh-sungguh tingalkan nasi berbaki untuk nasi goreng kampung pagi ini.

Tiba-tiba semangat kau merundum. Atau. Gas habis!!

Jangan patah semangat. There is always had a way to solve the problem!

Tadaaaa ^_^ :p.

Selamat Hari Ibu

Selamat hari ibu buat semua ibu2 walau dimana saja berada. Nikmati indahnya hari2 sebagai ibu. Hari ibu, semua orang boleh bergembira. Wala...