Friday, 21 August 2015

SENANGJE YANG SENANGNYE

Asalamualaikum.

tergerak hati nak buka blog ... aduhai last update june 18th..oh my
nampak sangat dah bekurun tak berjenguk...

pernah tak rasa apabila tengah basuh pinggan atau tengah masak atau tengah sibuk buat benda lain selain nak update blog ni idea datang mencurah-curah. tetapi bila mengadap pc dan berusaha untuk mengupdate blog idea tak mahu datang pun. 

ok itulah yang terjadi sekarang.

mood: geram aih



Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...