Tuesday, 29 June 2010

subang

arghh... dah sampai umah subang.. kejapnye 4 hr kat kg.

Monday, 28 June 2010

testing jek maktam :p

apa2 aje

pagi!!!!!diawal pagi yang tak berapa nak awal ni...(dah kul semilan) apa aku nak tulis ni sebenarnye... oo ye pasal macam mana aku nak cantikkan blog ni. nak tambah iklan2. tpt chat2. nak invite orang ramai. nak bagi ramai folower... nak jadikan best lah pendek katanye. tapi macamanaaaa. nak tu nak ni nak tu nak ni tapi nak harapkan orang lain... lingkupppp

erkk citer macam ni bleh entry gak ke??? relevan ke... eh relevan tu apa.... arkkkk knapa aku dah tak pandai nak guna pekataan yang best2 ni ..........eh .. apa ni

Friday, 25 June 2010

balik kg!!

ahaks balik kg. saat paling ditunggu2. walaupun tak ada aktiviti yang best di kampung ni... tetapi balik kg tetap saat2 yang paling gumbira dalam idup. (hahaha maklumlah sebelum ni tak ada istilah balik kg.. balik umah tido adalah) time blaja dulu balik kg tak adalah best mcm ni. tp skang lagi best. time blaja bebila nak balik pun ikut suka ati. skang nak balik kena ada keizinan bru dpt. nak balik sowang tak dapeknye nak nolong. bestnye dulu2. best gak skang2 ni. :p

Thursday, 24 June 2010

check-up

arini sy g kinik ibu2. aduhai penantian yang panjang. lenguh pinggang dok tunggu giliran. staff kinik tak berapa ketul je. ibu2 ramai yang amat. datang kul 7.30 pun giliran dah 80++. penat.

nak tido

Wednesday, 23 June 2010

buku citer

untuk saat ini rasanya dah 2 buah buku yang sepatutnya bertambah dalam susunan buku2 tulisan penulis kegemaran. tapi since kuasa membeli dah tak ada... apa boleh buat. tak dapatlah nak tambah koleksi dengan pantasnye... emmm siannye. en ramlee awang murshid... nampaknye lambat lagilah sy dapat memiliki koleksi terbaru tulisan anda. tapi saya dah baca. hehhe pinjam adik punya kawan punya... satu lagi en imaen...'seikat kembang merah' sentiasa bergayut2 diingatan. tapi kedai buku pun sy tak g jenguk lagi. setakat tangok kat encik punya blog aje la... w.b.m.p saya akan tetap cuba dan berusaha untuk mendapatkannya secepat yang saya boleh.

kuasa membeli....kuasa...

ermm

ni cerita hari ahad lepas punya.
saya ikut ahli mesyuarat tingkap g mesyuarat. tak jauh. blok sebelah rumah jer. kebanyakan ahli mesyuarat tingkap duk sekitar2 blok ni aje. hoh banyak sungguh agenda berbangkit. dari pukul 2.30ptg membawa ke 12mlm. dari makan tengahari, minum petang, makan malam membawa ke supper. pehh lenguh giler pinggang duk menunggu. Nasib baik...

nasib baik ....ada side ahli mesyuarat tingkap punya mesyuarat. hahaha. ahli mesyuarat tingkap sibuk mesyuarat, kitaorang yang side ni pun bukak la meja rundingan sendiri. ISU UTAMA. perangai ahli2 mesyuarat tingkap selepas kawin..hohoho rupanya semua sama aje. setiap isu utama yang diutarakan sentiasa mendapat sokongan dari yang lain. cerita hampir sama. oooooo baru ku tahu ...kebanyakan ahli mesyuarat tingkap memang begitu ke!!! ermmm... agakkk

Saturday, 19 June 2010

cuba2 yg ke 2

cuba2

setelah sekian lama tetiba hari ni terasa nak mengupdate blog yang dah berkurun tak berjenguk. huhu wujud lagi rupanye. sib baik ingat lagi paswotnye. ni pun gara2 mak nua yang membako-bako supaya cari peluang kat t'net ni. huhu susahnye nak tunggu minat datang. ntah2 atul ngan sita pun lagi pandai dari makatam. :P... ni yang tak boleh jadi ni

Selamat Hari Ibu

Selamat hari ibu buat semua ibu2 walau dimana saja berada. Nikmati indahnya hari2 sebagai ibu. Hari ibu, semua orang boleh bergembira. Wala...