Monday, 31 October 2011

cincin oh cincin

cincin ilang..hadui!!!! time rega emas mahal ni dia ilang pulak...dah lah tak menambah2..makin mengurang ...waaaaaaaa...inalilahwainailahirojiun

Sunday, 30 October 2011

bufday syfa x tiup lilin

alhamdulilah..akhirnye sudah bejaya dan berlalu pun majlis bufday syfa....best jugak wat bufday adik nih...mama suka mama suka...yeayyyy walaupun majlis makan ringkas2 ..puas hati mama.

ooo macam ni rasanye buat bufday anak rupanye...lalalalalalala..

tak sabo nak tungu next year....(melampau sunguh lah tuh..kalau umur panjang rezeki ada..Ya Allah kurniakan lah aku rezeki yg halal)

Friday, 28 October 2011

macam tu ker??

emm..tekedu sat... before this nighbour kanan story pasal nighbour sebelah kiri..suka jual nama org..erk betulker?...masuk telinga kanan kuar tinga kiri...

today...sedang elok berborak borak ngan noighbour sblah kiri..secara tidak sengaja nighbour sebelah kiri memberitahu beliau telah menjual nama aku kat nighbour dia utk mendapatkan bisness baru...erk....tetiba teringat kat nighbour sebelah kanan...emm...macam tu ker...

harap harap diri ini paham apa makna semua tuh.

Tuesday, 11 October 2011

syfaa nur iman

agak2nye apa kaitan tajuk ni ngan isinye ? tajuk je pun...macam lagu black mentor tu gak lah sopia jen...:p

raya dah lama belalu...bulan raya lepak spital jer taun ni.

besday syfaa on the way..adik nak potong kek ker sayang? adik tak pandai lagi kan...tak yah tungu besday..bebila pun bleh potong...nanti2 mama ajar adik wat kek yer...cepat besar dan sihat ok
(mama ajar adik wat kek? pandai ker mama tuh?)


pssst ....mama adik memang pandai lah dik...saja jer low profile.....AHAHAHAH AYAT LIFT EKON TAHAP PETI SEJUK PUNYA

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...