Friday, 25 June 2010

balik kg!!

ahaks balik kg. saat paling ditunggu2. walaupun tak ada aktiviti yang best di kampung ni... tetapi balik kg tetap saat2 yang paling gumbira dalam idup. (hahaha maklumlah sebelum ni tak ada istilah balik kg.. balik umah tido adalah) time blaja dulu balik kg tak adalah best mcm ni. tp skang lagi best. time blaja bebila nak balik pun ikut suka ati. skang nak balik kena ada keizinan bru dpt. nak balik sowang tak dapeknye nak nolong. bestnye dulu2. best gak skang2 ni. :p

1 comment:

Kuih Karas

Kuih tradisional yang ramai peminat diam-diam ni. Ia kuih. Ia enak. Ia tradisi. Giteww.. hehehe. Kuih ni kena call dah tempah. Macam dulu-d...