Sunday, 4 July 2010

hati o hati

nak tulis apa ni??? hahaha blog ni dah macam diari lak.. emmm.. apa kaitan tajuk ngan cerita kat sini. ntahlah. tajuk tu main tulis aje. yerlah macam kat sekolah dulu2. kalau nak wat karangan kan cikgu bagi tajuk dulu baru kita tulis apa isi dia.. kalau terkeluar tajuk dapatlah markah sikit.. atau tak dapat markah langsung.. heheh. cengitu eh. gitulah kot. heheh. aku dulu selalu skip wat karangan.. hahah kalau dah satu hari satu karangan.. macam nak terbotak kepala.. dah lah mengarang pandai sangat.. nak cari fakta lagi..kim salam ajerlah. kalau cikgu suh anto.. wat tunduk muka ajer.. tertingal lah.. lupalah.. tak siaplah.. last2 cikgu pun tak amik pusing. bila cikgu tak amik pusing pandai lak nak kata cikgu pilih kasih. kuang3... aku ingat lagi time form 5 cikgu bm ialah cikgu kamsano... (cikgu selamat hari guru).. cikgu siap boleh teka siapa yang leh lulus BM time SPM... time tu 'bera' jer rasa. cikgu mcm tau2 aku slalu skip wat keja rumah dia.. hehehhe. (tapi saya lulus tau cikgu...credit gak.. credit yang dah nak ujung2 :p).. time form 6 lak cikgu hisham...(cikgu selamat hari guru gak)(cikgu hisham putih melepak.. hensem ya ampun.. tapi sempoi)kat sini pun sama gak karangan satu hari satu tajuk... hohoho sejarah berulang lah.. time tajuk yang kena carik fakta.. malaslah.... tapi time tajuk yang cerita saya kee.. sambung wat cerita kerr.. yang kena goreng2 tu laju jer aku wat... (nampak sangat suka mengoreng).....

sebetulnye apa yang aku nak cite ni... hahaha aku pun tak tau..ting3...

p/s: dik tak sabonye nak tgk baju dior tu.. eh dior kerr??? yok2 jer

daaa

3 comments:

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...