Tuesday, 11 October 2011

syfaa nur iman

agak2nye apa kaitan tajuk ni ngan isinye ? tajuk je pun...macam lagu black mentor tu gak lah sopia jen...:p

raya dah lama belalu...bulan raya lepak spital jer taun ni.

besday syfaa on the way..adik nak potong kek ker sayang? adik tak pandai lagi kan...tak yah tungu besday..bebila pun bleh potong...nanti2 mama ajar adik wat kek yer...cepat besar dan sihat ok
(mama ajar adik wat kek? pandai ker mama tuh?)


pssst ....mama adik memang pandai lah dik...saja jer low profile.....AHAHAHAH AYAT LIFT EKON TAHAP PETI SEJUK PUNYA

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...