Sunday, 7 December 2014

KULIT SIHAT DENGAN VITAMIN

Semua kita mesti nak kulit sihat dan cantikkan. Kalau nampak orang kulit cantik, tak berkelip tengok. Kalau terkantui time tengok tu terjeling jeling kita nak sambung menikmati kecantikan kulit orang tu kan :D...(.ehhh ker saya sorang ;p)

Tapi tak saya nafikan..memang sangat jelous kalau jumpa orang kulit cantik bersih licin and moist.

Tapi bukan jenis muka jer berkilat putih gebu tu...ni ni yang jenis muka tangan kaki segala sama jer tone colour dia. Uihhh memang i jelous uollsss...grrrrrr apa rahsialah si gojes tu....

Tapi start saya consume ESP...jeng jeng jeng.......sebulan dah mengembirakan hati....♡♡♡

image

Saya memang tak kuasa nak beli produk yang kena minum2 ni ..tak tertelan rasa...pernah beli mealshake...terbuang begitu sahaja......oiiiiii...terkilan sampai ker hari ni.

Tapi sejak dah jumpa resepi enak ESP + minuman kegemaran....amboi berbaloi2 kesannya

image

Anak yang bf deman tak nak menyusu banyak ..sampai terpaksa saya pam dan buang kandungan dalam biologi tarmos....susu muai sangat. Ibu2 yang bercita2 menyusukan baby secara esklusif , ESP n Shaklee sedia menjadi rakan terbaik anda. ♡♡♡

Cer klik vemio bawah ni. :)

">

image

Untuk yang rajin kedapur terpercik minyak..jangan risau kulit kembali cantik dan elok dengan pengambilan ESP yang konsisten. Kulit kering bersisik pun jadi moist.

Tak sabar nak tungu bulan bulan seterusnye...mood happy ♡♡♡♡



1 comment:

Selamat Hari Ibu

Selamat hari ibu buat semua ibu2 walau dimana saja berada. Nikmati indahnya hari2 sebagai ibu. Hari ibu, semua orang boleh bergembira. Wala...