Saturday, 7 February 2015

Promosi Februari yang sangat mengujakan!

Salam Petang pengunjung budiman =).

Seminggu dah berlalu dalam Februari. Namun, baru ini berkesempatan untuk mengupdate blog dengan info yang rasanya para peminat tegar vitamin shaklee mungkin dah tahu. Tapi tak mengapa, saya up juga untuk ulangan dan untuk ingatan agar kita para peminat dan pengguna vitamin shaklee tidak ketinggalan dan terlepas peluang untuk mendapatkan supplemen kesukaaan dengan nilai yang sangat awesome. 


vitalea for children beli 3 percuma 1
vitalea iron formula beli 6 percuma 1
AJHT beli 3 percuma 1
dan ostermatrik beli 6 percuma 1

Saya sangat teruja dengan promosi kali ini. kebetulan saya sedang berkira-kira mahu menghadiahkan orang tersayang dengan Set Sendi, Oh alangkah bertuahnye bulan ni Advance Joint Health Tablet ada promo beli 3 percuma 1 dan Ostermatrik beli 6 percuma 1. Alhamdullilah, betul-betul rezeki ni.  

Ahahah janganlah kata saya kedekut pulak. Dan janganlah pula tak tahu.. disinilah terletaknya kebijaksanaan beganda-ganda . =)
Membeli ketika promo! memanfaatkan peluang yang diberi oleh Shaklee. Nak tahu dimana kebijaksanaannye boleh pm saya lepas ni ye. =) SET SENDI
1. 
menyokong keselesaan sendi
memelihara tisu penyambung yang sihat
dan
meningkatkan kesan kusyen.

2. 
Melambatkan degradasi tulang rawan
dan
Bertindak sebagai pelincir pada rawan

3. 
mengandungi kalsium dan forforus yang berkerjasama untuk menguatkan tulang dan gigi,
juga kalsium dan magnesium bergabung untuk kesihatan kardiovaskular,
vitambin D untuk penyerapan kalsium
dan
juga zinc, kuprum, mangan dan boron untuk penyerapan lebih optimum


SET SENDI ni memang awesome. saya sudah anda bila lagi!! =)
untuk maklumat lanjut jangan malu untuk hubungi saya017 6622402. Kompom mesra alam hanya berkaitan shaklee.. peace yoo.  =)


No comments:

Post a Comment

Kuih Karas

Kuih tradisional yang ramai peminat diam-diam ni. Ia kuih. Ia enak. Ia tradisi. Giteww.. hehehe. Kuih ni kena call dah tempah. Macam dulu-d...