Tuesday, 27 October 2015

Happy Birthday Sweetheart! KEJUTAN!!

Sekitar happy birthday kejutan!

Hahaha kejutanlah sangat.

Alkisahnye kakak dah lama request kejutan for her birthday. ^_^ ..puncanye tiap bulan mesti ada sehari atau dua atau kadang2 lebih hari ...balik dari school dapat guddis happy birthday dari  kawan2 yg sambut birthday. Maybe kakak berharap mama akan sediakan hal yg sama untuk kawan2 dia...ooo maaf sayang..bukan rezeki kakak utk tahun ini..

Hari birthday kakak mama cuma buat bubur putih merah!... ooo kakak happy sangat!

Ayah yang sedih! ^_^

Hahahah hari ini ayah lincah cari kek untuk kejutan kakak...

Happy sangat kakak nampak ayah balik bawak kotak...happy birthday kakak yeayy..kejutannn... tak tau sapa yg tekejut nih!!   Hahaha

Seprise!!! Samat hari jadi kakak sedap!! yeayy!!!
Semalam selamat hari jadi bubur tu tak sedap la! Selamat hari jadi kek sedap!

Oh anak ^_^

Selamat hari jadik untuk kakak...
selamat hari jadik! Yeay.!!!

Happy Birthday kek sedap! ^_^

Happy birthday sayang!

smile!!!
happy birthday bubur ^_^


No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...