Monday, 9 September 2013

senang je yang menjadi susah apabila

bismilah...
lama sesangat dah tak menulis, menaip dan membuat ayat yang sedap mata memandang. terasa sangat dah hilangnye kata2 nan best lagi puitis nak di karang. ayat pun jadi meraban2 ntah kemana arah tujuan. aduhai. ilmu yg ada kalau tak di gunakan itulah jadinye. menaippun dah macam ayam patuk jagung semula. hai ini kalau dapat g kerja smula mahu tertongok depan pc dari pagi sampai ke petang nak menyiapkan satu ayat nih. tu belum bab tatabahasa lagi...
selama ni seronok jer berblogwalking. tetiba timbul rasa ingin nak mengudatekan blog yang dah berkurun tak berudate.kalau diikutkan umur blog ni dah masuk remaja. kalau follow nuffnag dari awal dgn aktif tentu dah berkepuk poket mendapat imbuhannye... hehehe suma tu hanyalah KALAU...semua yang senang menjadi susah akibat menurut rasa malas dah rendah keinginan ni. alahaiiiii
sempena line internet ni dah menjadi baik dah begitu mahal.. itulah yang timbul idea nak mengitar semula perbelanjaan menjadi pendapatan semula... bagaimanakah itu yang harus diusahakan dah difikirkan dan dilkaksanakan... nak mintak tolong dari beberapa individu! siapakah! harapnye individu tersebut sedia membantu.. seperti wonderpets. apa yang penting!!!

apa yang penting!!! harapnye selepas jam ini akan ada entry baru untuk tatapan seterusnye....caiyuk2 ...mari kita menajamkan minda dengan menulis dan membuat ayat....

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...