Tuesday, 10 September 2013

Senangje Nak Patah Semangat

Bismilah...

semalam baru bersemangat nak update blog hari2 dan memperbaiki struktur ayat dan belajar buat ayat semula dengan baik. Tiba2 pulak latop ni macam nak demam. Almaklumlah setelah sekian lama yang empunya tak bekerja diapun dah tak terjaga, main hentam aja duk berpesbuk. kesiannye latop nih...Senangje semangat nak lari Alahai. Sabarlah latop nanti2 saya telefon wonderpets yer.

Niat hati nak solek sikit blog nih. Semoga berjaya dengan misi murni ni dalam keadaan latop yang agak menyedihkan ni. Pun nak telefon wonderpets nak mintak tunjuk ajar. Siapalah wonderpets tu kali ini?

No comments:

Post a Comment

Muar bandar di Muara Sungai

Kalau ke bandar muar time ada pesta or kembara mahkota johor memang banyak la xtvt kat tanjung emas. Yang kami sempat terserempak time bali...