Friday, 12 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Aku , seorang BLOGGER !

Assalam...

Segmen Ben Ashaari : Aku , seorang BLOGGER !

image

Segmen Ben Ashaari ..aku seorang Blogger

Argh sudahh..tejebak dengan segmen en ben dah pulak ni..huhuhu...dateline 12/9/14 jam 6....6pg ker ptg..

Jawapan untuk no 3..
Peranan saya sebagai seorang blogger adalah untuk kongsikan maklumat dan cerita yang saya tahu dan berprofile tinggi mungkin memberi manfaat juga kepada yang lain ...ngeee...isu utama yang ingin tekankan terutamanye sekarang ni...jangan abaikan perasaan anak anak ...yang mana stress UPSR soklan bocor tu tenangkan mereka..jangan ikut hanyut dengan stress...ketentuan Ilahi tentu ada hikmahnye..:)

Jawapan no 4
Ahahaha..belum dapat ribuan ringgit pun saya tak berkerja dengan majikan..kalau beribu riban pendapatan lagilah tak kut...kalau sebut bisnis.. saya akan rialisasikan kedai kopi impian saya dengan hasil ribu riban berblog tu la..pastu bolehlah bloger2 suma lepak kedai kopi saya sambil berblog dan sama2 menjana pendapatan...erkkk ayat apakah ni...

Jawapan no 5
Harapan saya semoga dunia blog ini akan terus berkembang sihat..dengan isu isu sihat lagi bermanfaat ...ahahaha

majulah sukan untuk kesihatan!

Salam ceria..untuk kita2 aje :)

8 comments:

  1. Assalamualaikum Mama'snia.. Salam kenal! ^_^
    Datang melawat dari segmen sama..
    Memang kesian la kat budak2 yang amik UPSR tahun ni.. Stress diorang.. Anak buah ada sorang amik UPSR.. Cikgu2 pun ramai yang stress.. Apa pun, ibu bapa kena mainkan peranan utk redakan stress anak2.. Kalau parents pun turut hanyut sama, jawabnya karamlah semangat anak2 kita.. Huhu..
    Eh, panjang lak celoteh.. Hehe.. Done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya juga.. ^_~
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
  2. salam kenal ^^

    semoga segala impian akan tercapai,amin~

    ReplyDelete
  3. Jom sama-sama berdoa... saya pun nak buka gerai nasi lemak he hehehhe... moga tercapai impian nak buka kedai kopi, salam kenal dari segmen ben ashaari.

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhuwah Fillah ...BW sini dari segmen yang sama ..All The Best
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam, adik SH pun upsr, masaklah kene study time cuti sekolah ni...

    ReplyDelete
  6. ASSALAMUALAIKUM..
    salam kenal :)
    nik singgah dan follow sini :)
    #16

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  7. salam jutawan..
    tahniah anda blogger yg baik.. blog pun banyak info..

    jemput jalan2 ke www.yatiadam.com

    ReplyDelete

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...