Wednesday, 24 September 2014

Segmen Saya Sayang Blog Saya

image

Ok kali ni nk join segmen saya sayang blog saya by ayu ;) plak!

For those yg nak join leh lah klik link tas tuh

Dateline 30/9/14.

Umur Blog SENANGJE ni kalau kira umur manusia dah leh g tadika sepatutnye...
Sepatutnye la...

Kalau ikut umur blog.........Rakan sebaya ada yang dah jadi professor ...huhuhuhu..

Apapun saya sayang je blog saya ni.♡. Titik.

9 comments:

  1. terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah gigih bw setiap peserta...
      Curi2 masa..jauh lg perjalanan nih
      :D

      Delete
  2. singgah

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini..

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. segmen yang sama

    http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...