Sunday, 19 October 2014

Cabaran day#2: 5 Tempat Yang Ingin Dilawati

Cerita bergambar lima tempat yang ingin sangat nak pergi jenjalan




image

1. Makkah
Dah register. 2022 punya turn...sedang menabung. Ya Allah perkenankanlah doa daku menjejaki tanah haram.




image

2. Ladang Buah buahan.
Tak kiralah dalam or luar Malaysia. Terasa rasa heavennye...berjalan menyelusuri...menghirup manis nyaman udara segar ...of coz mintak peluang nak memetik..seterusnye mengngap..aummm..manissssss






image

3. Langkawi
Dulu dah dekat tak ingin pun nak pergi jenguk..bila dah jauh..masa.. tenaga.. wang ringgit ..semua... baru terasa rasa ....ermmmm...demi masa sesungguhnye manusia...la la lala lala..





image

4. Tembok Besar China
Tuntutlah ilmu walau sampai ke negara China....itu penyebab utama keinginan.





image

5. Jeju Island
Hokey..yang ni alasan tokleh blah...terlebih tengok sinetron korea gamaknye...teringin nak g korea..sinar mentari di korea...korea ker pulau jeju?.. aloo sekali ler..alang2 da sampai tu..jeju tu di korea ..di korea ada jeju...ok nak makan nasi goreng kimchi!..laaaakkk



**************************************

Ok kat sini teman nak kabo...
Kalau kome2 semua nak tahu...dengan join Shaklee...ada kemungkinan dan peluang yang besor lagi luas untuk pergi ke beberapa distinasi secara percuma diknoonnn...

Kat bawah ni link contoh2 yg dah berjaya

1. sini

2. dan di sini

Dan ramai lagi...

rajin adik rajin..rajin lah mengoogle...kikiki

Selamat berjaya wahai diri..caiyuk2

Psssstttt:- ESP buy 6 free 1 sempat lagi ni nak selit oder...bulih dapat keahlian percuma kalu grab sengsorang tuh..plus bonus bulanan bulih dapat...

Aaaa menyempat jugak..kennnn...oklah..da.

Sembang Shaklee:- 0176622402
Pastu beli :p

3 comments:

  1. Moga2 impian tercapai hendaknya..

    ReplyDelete
  2. jeju island memang best, ada mcm2 nature wonder. paling best dia punya ex-gunung berapi tu la, ade kawah (tp dh hijau), ada gunung paling tinggi kt south korea & ade kolam air panas. ade jugak terumbu karang best2. uiii, bestnyeeee.... rasa nak pergi laggikkkkk

    ReplyDelete

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...