Monday, 20 October 2014

Cabaran day#3: Lagi Sejuta RM Dalam Akaun!!

Okey sebelum ni pernah dah dapat sejuta dalam akaun angan2...

Sejuta sebelum ni...keuntungannye semua dikredit keakaun akhirat...syukur sangat kalau betul. :p

Bulih cek sini ngeeee

Sejujurnye...saya tak ingin ia luak walau 1sen pun

image

Oleh yang demikian, saya telah cuba menyenaraikan beberapa cara bagaimanakah rm1juta tu harus tetap kekal atau paling tidak menjadi gandaan rm1juta x rm1juta atau lebih beganda2- charter bank wang anda beganda ganda

Berikut senarai yang telah dikenalpasti

image

Aduhai...sesungguh jika dan hanya jika.

Sehingga duit tu muncul realiti pasti saya tahu nak buat apa....dan yang paling pasti saya akan membelanja diri dengan mewah sedikit untuk minggu minggu pertama sehingga datang beberapa individu yang menegur..........dah dah lah tu berangan ...bila nak promote shaklee...dan lagi ni ESP buy 6 free 1 untuk oktober...eh Mealshake pun dan lagi buy 3 free 1 lanjutan september diknoonnn....

atau ada yang rasa nak kurus badan ka detox ka..mai2 kita sembang shaklee ..jangan malu2 mari bertanya sambil bersembang...barang baik harus sharing...sharing is caring....haa kann
0176622402



image

Kalau ada 1juta nanti nak buh lampu liplap macam kt 1 roundabout shahalam ni kt umah....apa ke cantiknye macam istana kayangan

Hahaha..sudah.



2 comments:

  1. Tak tulis pun nak belanja adik beradik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banja adik badik tak yah tgu rm1jute der..jom gm klang...ngeh3

      Delete

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...