Tuesday, 7 April 2015

Promosi April Mesra 'Mr & Mrs Sado'

Salam Mesra daku berikan
buat mu teman tersayang
^_^

Beb!!! ( beb? I call u beb?? mesra kan uollls) ^_^ bhahaha.. gurau jer..alah gurau pun marah!!..
jangan jadi termometer,  meh2 kita pakat2 jadi termostat...boleh kawal diri sendiri kannn. Gitewww

dah tau ker promo April by Shaklee.
macam kat pic bawah ni.


Chinch Shake Mix (3 perasa chocolate. Vanilla. Cafe latte) untuk abg dan kakak sado....( ada ker kakak sado!  Mampuih haih larik tak cukup tanah!!)
Untuk bina otot...nak bagi otot tak mengeleber utk yang tengah berdiat nak buang lebihan lelemak dan spare tyre. Etc...do contact me for more detail. Acehhhcehceh..serius beb!

next .
Lecithin untuk bakar lelemak dan menjadikanye molekul kecil mudah diangkut untuk proses pembersihan dbkl/mbsa/mpjb/mpm :p lol

Next.
GLA Complex. Antara fungsinye untuk memperbetulkan period for women. Kalau sedang berikhtiar untuk dapatkan zuriat, boleh amalkan GLA. Menstabilkan hormon dan effect kulit cantik adik kakak.

Next.
Vitalea for child. Yang ni khas untuk anak2 kita yang rajin makan jajan cekelat segala yang rapu. Multivitamin ni dapat cover balik segala zat perlu untuk perkembangan dan pertumbuhan anak2 kita. Untuk si dewasa yang takut telan pil pun sesuai lah main kunyah2 jer. Hahahaiii

Seterusnye.
Dtx complex. 
Yang ni khas untuk detok hati. Sapa yang sesuai untuk ambil Dtx Complex ni?..Dtx ni
Sesuai untuk mereka yg:
• Mereka yang bekerja dalam persekitaran tercemar
• Mereka yang bekerja dengan bahan tercemar
• Mereka yang tinggal berhampiran dengan kawasan industri
• Mereka yang ingin menyingkirkan toksin dalam badan
• Mereka yang sering makan makanan segera, MSG, pewarna dan perasa tiruan
• Mereka yang terdedah dengan sumber-sumber toksin

Nasihat: disebabkan fungsinya Detox Hati, organ terbesar dlm bdn, dapatkan nasihat doktor bagi mereka yg berpenyakit kronik sebelum consume DTX kerana kemungkinan berlakunya healing crisis..

Orait. tu dia serba sedikit ringkasan produk untuk promo April ni. Jangan lepaskan peluang untuk grab  produk pada harga jimat.

Daa...

Haa nak no kontek nak buat pesanan...
oo ok ok ..ni dia 017 6622402 ^_^...
Peace yo!!


No comments:

Post a Comment

Selamat Hari Ibu

Selamat hari ibu buat semua ibu2 walau dimana saja berada. Nikmati indahnya hari2 sebagai ibu. Hari ibu, semua orang boleh bergembira. Wala...