Monday, 28 November 2016

Perancangan dan Aktiviti Cuti sekolah

Cuti sekolah dah pun berlalu 2 hari. Apa rancangan parents untuk anak2. Tv 24 hour. Bff with Gadget. Bercuti jauh dekat. Summer camp. Kem tahfiz. Banyak pilihan tuuu.

Untuk syifaa dan syaza nampaknye kena follow rapat mama saja. Jadi PA sementara ye. Cuti kali ini kita isi dengan aktiviti family bonding.

Antara aktiviti yang telah dan bakal dilakukan bersama:-

♡Menjejak sejarah melawat tugu negara bersama mama ayah.
♡Kenali Malaysia dari sudut KLCC
♡Mari belajar kira2 bersama staff kaunter shopping compleks
♡Mengumpul memori seronoknye hidup dikampung
♡Mari kenali Perak Darul Ridzuan
♡Celik Iqra- Tasmik
♡I also can speking n understand what are you talking about.
♡Pengurusan kendiri/cekap persekitaran.
♡apa itu nutrisi? Upin ipin pun makan sayur?

Wah gempak betul tajuk schedule cuti sekolah ni. Banyak pengisiannya ni. Macam2 anak2 boleh belajar. Nak kena buat RPA gini gayanye ni. Peserta pun kena powered by Shaklee vitamins nih. Vitalea for children dengan chewable vitamin c kena topap stok ni..Thehehe.

2017 nanti masing2 dah bizi dengan sekolah pagi petang. Mama kena redho tak boleh simpan korang terperap lagi. Era perSekolahan dah memangil2.

Apa rancangan percutian cuti sekolah kawan2? Selamat bercuti. Jaga keselamatan dan kesihatan ye.


Mama iman
017.662.2402



#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#landmarkstudy
#ninjas15
#bolehsayabantu

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...