Sunday, 27 November 2016

Set Shaklee Pujaan Hatiku!

Set SHAKLEE feberet saya terdiri daripada barisan SR vitamin C, ESP, Alfalfa Complex, Lecithin dan Ostematrik. Inilah barisan asas yang tak miss tinggal. Saya discribe kan seperti dibawah mengapa dan kenapanye ia jadi set kesukaan. ^_^

○ Sr Vitamin C. Memang membantu sangat dalam kesihatan saya. Kerja melibatkan orang lain ni,  kalau demam maka ada 4 ke 5 pekerja tidak dapat bekerja pada hari tersebut. Hahah memang kesian sangat kan. So vitamin c ni la yang tolong up imun. Perisai dari demam2 batuk2 dan jangkitan virus yang lain2 nye.

○ Esp pulak memang minuman sarapan pembuka hari yang paling best. Kalau kelam kabut nak buat sarapan tetapi diri sendiri dah gigil kelaparan. Maka shake2 dulu dan nikmati. Aaaa barulah lancar. Bukan setakat memasak sarapan..sampai habis tugas2 lain pun masih steady. Esp ni asal 'keturunannye' dari sumber protein yang lengkap. Berasaskan tumbuhan yang secara semulajadinye rendah lemak bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Dapat pulak bonus kulit lembut dan sihat.

○ Alfalfa complex. Yang ni memang awesome. Dia PA yang setia. Senyap2 dia cover badan kita. Dia tolong setelkan bau badan. Alergik2. Selsema2. Bersihkan darah. Detok2. Bertindak ala2 kacip fatimah. Sampai ke 'situ' dia tolong jaga dan cover.

○ Lecithin. Untuk jadi multitasking. To remember everything. To makesure no lemak2 hiding and keep body shaping.

○ Ostematrik. Ooo bersyukur adanye ostematrik kalsium lengkap ni. Mudah lawas. Tulang kuat. Tidur berkualiti. No more stress. Kekalkan tekanan darah sentiasa normal. Cover tulang  n gigi kita, biar senyum nampak berseri. Gigi putih kuat lagi. Makan kerepek makan kuaci...barulah cantik bila berselpie. Peace yoo

Disamping 5 produk diatas ada lagi 2 ke 3 ke 4 produk yang saya faberet juga. Hahaha tapinye semua pun saya suka. Vitamin shaklee dan saya memang serasi. Vivix pun sedap tau. Nutriferon. Vitamin E pun awesome. Performance drink menyegarkan you. Aihh pendek kata you name it..you get it. ^_^

Jom dapatkan untuk diri sendiri. Berilah peluang kepada diri cuba sesuatu yang baik.

Yang bener
Mama iman
017.662.2042
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#ninjas15
#bolehsayabantu

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...