Sunday, 22 January 2017

Atasi Masalah Rambut Gugur Hanya Dalam Masa Sebulan Setengah Sahaja Rambut Sihat Bersinar

Sepanjang tahun lepas risau dan susah hati sangat. Sebabnya setiap kali sikat rambut je segengam rambut sangkut kat sikat.

Kat lantai jangan cerita la. Rambut sajaa. Dah macam orang kena lukemia. Besepah2 rambut.

Lubang air kat bilik air tu sumbat dik rambut je. Banyak kali husband terpaksa jadi plumber. Membebel-bebel dia. "Apa ni mama, banyaknya rambut mama ni gugur".

Sapu-sapu lantai rumah pun rambut saje yang penuh tekumpul.

Mujur juga pakai tudung and shawl 'mahal' cantik2. Tak la malu sangat bila time keluar. Dalam hati bersyukur sangat. Sebab dapat atasi masalah rambut gugur tu buat sementara. Orang bukan nampak. Kannn

Tapi bila balik rumah sedih and risau datang balik. Hubby pun bising. Sana rambut sini rambut. Teruknya. Kulit kepala pun dah nampak. Dah tak dapat nak lindung lagi dengan rambut yang tinggal atas pala tu.

Risaunya hati.

Diam2 konsisten minum ESP dan vitamin C. Tapi belum ada hasil. Kemudian tambah dengan vivix.

Hari berlalu. Siang malam siang malam dah sebulan lebih konsisten vivix sehari sesudu. Sampai dah terlupa dengan masalah rambut gugur tu.

Minggu lepas member foward poster vivix dwi bahasa tu. Baca2 eh! prevent white hair and hair loss.

Eh! macam dah lama tak ada sapu rambut kat lantai.

Eh! hubby pun macam dah takde sebut2 pasal rambut besepah-sepah sana sini satu rumah.

Eh! eh! eh! ye la.. sikat pun bersih je, setakat sehelai dua rambut sangkut tu normal la.

Yahuuuuum.. haii gembiranya tak terkata..terus kepohci dengan hubby..perasan tak rambut dah tak ada kat lantai..perasan tak kat bilik air takde lagi rambut mama. Perasan tak! perasan tak!

Hubby pun ye kan dan sahkan. Senyum akak seharian. Puas. Akhirnya bebas masalah rambut gugur macam kena kimo tu.

Haa ..ada ke yang sekapal dengan masalah akak tu. Mesti ada kan. Tapi tak ambil peduli. Then merungut and sedih sorang2.

Haa jangan.Jangan biar diri korang stress berpanjangan.

Akak dah cuba dan dapat hasilnya. Konsisten ambil vivix satu botol selama sebulan setengah. Masalah rambut gugur setel.

Nah.. korang yang ada masalah sama. Jangan sedih2 vivix boleh atasi rambut gugur kronik.

Duit banyak tapi masalah pun banyak. Confirm tak Happy pun kan.

So berikhtiar la dengan vivix.

Kalau tak tahu mana nak dapatkan bleh roger akak. Akak tolong korang belikan. Tapi jangan lupa bankin dulu. Kihkihkih.

Sms @wasep 017.662.2402 ok.



No comments:

Post a Comment

Selamat Hari Ibu

Selamat hari ibu buat semua ibu2 walau dimana saja berada. Nikmati indahnya hari2 sebagai ibu. Hari ibu, semua orang boleh bergembira. Wala...