Monday, 2 January 2017

Vivix Sebagai Ikhtiar Mengatasi Pelbagai Penyakit

Setiap bulan harga vivix sebotol sama saja

Rm503.50/150ml

Tetapi, jika anda ingin berjimat dan mendapat nilai hebat untuk wang anda. Anda boleh membeli 2 botol Vivix a.k.a Vivix Twin Pack

Pembelian twin pack ini sangat jimat dan benar2 memberi nilai hebat kepada wang anda.

Apa yang anda dapat dengan pembelian twin pack ini?
- Ya.
- Selain 2 botol vivix yang anda beli itu.
- Anda juga dapat berjimat sebanyak hampir rm200.
- Dan; mendapat keahlian percuma bernilai rm69
- serta bonus yang akan dikreditkan ke akaun anda sebanyak rm38

Lihat. Jimat ke jimat!!??

@ Atau untuk bulan january ni ada promosi beli 6 botol dapat 7 botol vivix. Sebotol adalah percuma.

Wow wow wow sangat kan.

Pun lagi jimat. Boleh share dengan kawan-kawan sekerja, officemate, housemate, classmate atau soulmate pun bolehhh.

Sama-sama awet muda sama-sama bergetah begaya. Sweet kann

Vivix boleh diambil untuk ikhtiar pelbagai masalah kesihatan.

@atau juga sesuai diambil sekadar untuk ikhtiar menjaga kecantikan luaran dan dalaman. Hasilnye sangat mengujakan tau.

Sekiranya anda mempunyai masalah kesihatan adalah lebih baik anda beritahu detail apa sakit anda. Mungkin SID pro anda akan suggest pengambilan vivix berserta set vitamin yang bersesuaian untuk mendapatkan kesan yang lebih signifikan.

Yang benar
Mama iman
017.662.2402

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...