Thursday, 20 October 2016

Dari blog INI. 
Mama Iman watak utama dalam cerita ini :-)
.
.
.
Ingat lagi, hari pertama saya L.I, kakak saya eksiden. Cuak betul bila balik rumah tak ada orang. Rupanya semua pakat ke hospital.
.
.
Dipendekkan cerita, dia patah kedua2 tangan. Azab betul tengok time tu. Nasib baik ada emak.
.
.
Pendekkan lagi😆
.
.
Rupanya lepas pada tu, tangan dia memang dah tak boleh angkat berat2. Dukung anak pun sakit. Bayangkan dari tahun 2002 zaman remaja purba sampai lah dah beranak pinak 2014 camtu, dia tahan je hidup dalam keadaan tangan lenguh, sakit, nak angkat gayung yang penuh air pun kena guna dua belah tangan.
Hidup berubah bila ada adik yang gila asyik share pasal bitamin kat blog, kat fb. Balik kampung saje tayang2 makan vitamin acah2 lepas sarapan keluar semua botol vitamin😋

Ni lah ostematrix yang menyelamatkan tangan mamaiman

Lepas try OSTEMATRIX, eh serius tangan aku dah tak sakit macam dulu. Eh aku dah boleh mop rumah weh tanpa sakit2 tangan. Memang macam keajaiban apa ni. Yelah dah bertahun2 kot tahan je sakit siap ingat yelah tangan dah pernah patah memang tak sama dah dengan yang asal. Sedih!
Padahal tak cukup kalsium😬😔
Sekarang memang konsisten tak berpaling tadah dah.
Siap try segala macam yang lain untuk kekal sihat. Yelah, nak jaga keluargakan. Mestilah nak sihat cergas sentiasa.
Kawan2 kalau ada masalah lenguh2 ke sakit2 badan tu boleh try ostematrix ni. Memang tak berpaling dah cari yang lain.
Nak cuba?
Mehlah contact Mama Iman :-)

No comments:

Post a Comment

Selamat Hari Ibu

Selamat hari ibu buat semua ibu2 walau dimana saja berada. Nikmati indahnya hari2 sebagai ibu. Hari ibu, semua orang boleh bergembira. Wala...