Monday, 24 October 2016

Bonding 'n' Coaching Time

Demi masa. sesungguhnye manusia sentiasa dalam kerugian.

adik saya singah sekejap on the way dia nak ke ipoh dari pahang. Oleh kerana dah malam tak ada lah masak yang berat2. Tapi rasanya hidangan ni berat dah ni..orang sibuk nak eat clean..tapi kali ni kena 'eat bagi clean' hehehe

walaupun singah sekejap beberapa jam aje.. tapi sempat juga kami bercoaching bisness awesome ni.
sebelum bercoaching tu kita bagi perut selesa dulu. Makan makan dan makan.

Makan. MaKan. Dan makan memang satu kewajipan bagi saya kalau ada adik beradik ke saudara mara singgah. Heaven rasa dapat jamu orang makan.


Coaching yang sekejap tapi memberi seribu keuntungan.


umi ni makan je..tak bagi nuh punn... :p



-----------------------------------------------
korang coaching apa?
oooo coaching bisness shaklee.
:)

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...