Tuesday, 1 November 2016

Manfaat dan Kebaikan Omegaguard

Saya memang tak pandai nak cakap2 pasal vitamin2 ni. Tapi saya memang suka omega guard ni..kadang2 saya sendiri tak dapat nak makan banyak2 sebab anak2 memang gemar sangat omega guard ni. Diorang saja yang dok perabih stok. Kita makan bukan main sedia air segelas nak telan sebiji tu.. tapi bebudak ni main kunyah gitu je..sesedap kunyah ikan goring. Tapi sebab ia memang bagus maka saya suka diorang buat macam tu.

"MINYAK IKAN bukan utk otak je tau. Banyak sangat kebaikannya.

Kita boleh makan ikan berlemak banyak2, tapi kena watch out high metal content tau.

Oh ye, Shaklee dapat pensijilan 'Friends of The Sea' bermakna bila kita makan Omega Guard, kita turut menjaga kelestarian industri perikanan dan habitat ikan sedunia " by Lyna Noh.

Nak minyak ikan shaklee?!
017. 6622.402

No comments:

Post a Comment

Kek Minyak Mudah dengan Noxxa

Tengok 'hantaran' kek minyak by mamamia2 kat pesbuk nampak sedap sangat. Teruja nak cuba juga. Maka dengan gigih semalam buat juga ...